Over mij

NJGM Media Productions is opgericht door Klaas Lommerse uit Noordwijkerhout. "Na jarenlang films te hebben gemaakt en afgestudeerd te zijn aan de Rijksuniversiteit Groningen op het gebied van film en nieuwe media wil ik graag bedrijven en particulieren van dienst zijn met het maken van prachtige en doeltreffende films."

Type

Bedrijfsfilm, evenementenfilm, trouwfilm, promotiefilm of een film voor een speciale gelegenheid. Bij NJGM Media Productions kunt u terecht voor ieder type film. De film wordt geheel op maat gemaakt om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Evenementenfilm

Trouwfilm

Eigen opnames

Heeft u zelf opnames liggen die u graag professioneel wilt laten monteren zodat het een mooie film wordt. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met NJGM.

Apparatuur

De films worden geschoten met een digitale cinema camera met een grote Super 35 sensor. Deze grote sensor zorgt voor levensechte beelden en een prachtig diepte-effect. Vervolgens worden de beelden gemonteerd met professionele software waarmee ieder detail nauwkeurig bewerkt kan worden.

Professionele webfilm

Stijl

Versterk de emotie en sfeer van uw film door hem volledig professioneel te laten styleren. Het is zelfs mogelijk om uw film er uit te laten zien zoals uw favoriete Hollywood- of Arthousefilm.

Promofilm

 

Promotiefilm

Prijs

Iedere film heeft zijn eigen karakter en zodoende ook zijn eigen prijs om te maken. Facetten die meespelen bij het bepalen van de prijs voor een film zijn bijvoorbeeld: het aantal dagdelen filmen, de complexiteit van de montage, special effects, styleren en dergelijke. Om tot de prijs te komen van uw film kunt u vrijblijvend contact opnemen met NJGM Media Productions.

Bedrijfsfilm

Timelapse video

Ook is het mogelijk om uw bedrijf of viering spectaculair in beeld te brengen doormiddel van een timelapse video.