Over NJGM Media Productions

NJGM Media Productions is opgericht door Klaas Lommerse uit Noordwijkerhout. "Na jarenlang films te hebben gemaakt en afgestudeerd te zijn aan de Rijksuniversiteit Groningen op het gebied van film en nieuwe media ben ik nu bedrijven en particulieren van dienst met het maken van aantrekkelijke en doeltreffende films."

Type

Bedrijfsfilm, evenementenfilm, trouwfilm, promotiefilm of een registratie. Bij NJGM Media Productions kunt u terecht voor ieder type film. De film wordt geheel op maat gemaakt om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Ook is het mogelijk om beeldmateriaal dat u zelf heeft liggen bij NJGM Media Productions te laten monteren.

 

Evenementenfilm

 

Trouwfilm

Apparatuur

De films worden geschoten met een digitale cinema camera die beschikt over een grote Super 35 sensor. Deze grote sensor zorgt in combinatie met hoogwaardige lenzen voor levensechte beelden en een prachtig diepte-effect. Vervolgens worden de beelden gemonteerd met professionele software waarmee ieder detail nauwkeurig bewerkt kan worden.

Professionele webfilm

Nabewerking

Versterk de style van uw film door hem volledig professioneel te laten nabewerken. Het is zelfs mogelijk om uw film er uit te laten zien zoals uw favoriete Hollywood- of Arthousefilm.

Promofilm

 

Promotiefilm